header

Maatwerk & incompany trajecten

Bestuurders en leden van een verantwoordingsorgaan opereren in een steeds complexer wordend speelveld. Dat speelveld is ook nog eens voortdurend aan verandering onderhevig. Onder die omstandigheden verantwoordelijkheid nemen vraagt veel deskundigheid, competenties en een hoog ontwikkeld professioneel gedrag. Geschiktheid en vakbekwaamheid in alle geledingen vormen dan ook voor pensioenfondsen in toenemende mate een strategisch stuurmiddel bij het formuleren én bereiken van doelstellingen en ambities.

Ieder fonds is anders. Iedere bestuurder, ieder bestuur en ieder verantwoordingsorgaan heeft eigen kwaliteiten en specifieke kennis en ervaring. Daarmee zijn ook de deskundigheids- en competentiebehoeftes bij geen pensioenfonds gelijk.

SPO biedt daarom trajecten op maat. Aan de hand van de ambities en de stand van zaken van uw fonds bepalen we samen met u de leerbehoefte van uw bestuur of verantwoordingsorgaan. Zodat u geen producten van de plank afneemt, maar op maat gesneden trajecten. Op maat van het fonds én op maat van individuele bestuurders, beleidsbepalers en leden van het verantwoordingsorgaan. En zonder overbodige ballast.

Wilt u hulp bij het vertalen van uw ambities naar geschiktheid? Of wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek lichten we graag onze beproefde aanpak toe.

Mail naar info@spo.nl of bel met een van onze adviseurs op (070) 427 66 55

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases