Wie is SPO Nyenrode?

Onze missie

SPO is onderdeel van Nyenrode Business Universiteit en dé opleider van de pensioensector. Het direct toegankelijk en toepasbaar maken van kennis en expertise in de pensioensector vinden we essentieel. Alleen zo kunnen mensen én organisaties continu van elkaar leren en daardoor optimaal presteren in een continu veranderende omgeving. We gaan voor het creëren van een duurzame meerwaarde voor jezelf, je organisatie en de maatschappij.

Onze visie

SPO Nyenrode blijft zich richten op de pensioensector. Een sector die volop in beweging is en staat voor drie grote transities: digitalisering, verduurzaming en de overgang naar een nieuw pensioenstelsel. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke bestuurders en pensioenprofessionals om die transities te leiden. Dat doen we door het verzorgen van transformatief, wetenschappelijk en praktijkgericht onderwijs, gecombineerd met het realiseren van aantoonbare, maatschappelijke en wetenschappelijke impact. 

Met oog op de toekomst zijn organisaties steeds meer gebaat bij integrale ondersteuning. Dat vraagt om een sterk team van ambitieuze, gedreven professionals die optimaal met elkaar samenwerken.

Als onderdeel van Nyenrode Business Universiteit zijn we nog beter in staat de juiste oplossingen te bieden. Daarbij staan inzicht in- en grip op de ontwikkeling centraal. We denken in een continu proces, niet in momenten. Want we weten dat u daar het beste mee geholpen bent.

Een mens verandert. Een organisatie verandert… En wij veranderen met u mee. Continu, wat uw ambitie ook is!