SPO summerschool 2021

Samen focus op het nieuwe pensioenstelsel

20 juli gaat de jaarlijkse SPO summerschool van start. De focus ligt op de keuzes in het nieuwe pensioencontract, invaren en de communicatie in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Wekelijks kijken we vanuit een bepaalde invalshoek naar het pensioenakkoord met interviews en ondersteunende microlearnings die extra uitleg geven over de verschillende aspecten van het pensioencontract. En bestuurders, sociale partners en andere stakeholders geven een inkijkje in het proces en de keuzes die zij maken of van plan zijn om te maken.

De microlearnings geven mij in korte tijd veel informatie

Vragen waarop je antwoord krijgt zijn onder andere: Welke stappen moet je zetten om tot een contractkeuze te komen? Wat is invaren? Hoe kom je tot een gedegen risicohouding?

Als abonnee op SPO Perform ontvang je elke week een mailing. Je hoeft hier niets voor te doen. De summerschool loopt van 20 juli tot 31 augustus.

Heb je nog geen abonnement op SPO Perform? Vraag dan een proefabonnement aan.

De summerschool maakt deel uit van INZICHT. INZICHT is het meerjarig leer- en opleidingsprogramma van SPO in de transitie naar een nieuw pensioenstelsel. Gevarieerde (samen)werkvormen: microlearnings, webinars en verdiepende modules.