Proefabonnement SPO Perform

  • Start elk gewenst moment
  • Abonnement

SPO Perform proefabonnement

Met SPO Perform is continu leren op elk gewenst moment mogelijk.
Door leren onderdeel te maken van uw dagelijkse werk wordt het relevanter, makkelijker toepasbaar en efficiënter.

Ervaar zes weken de voordelen van deze nieuwe manier van leren en vraag een gratis proefabonnement aan. Klik op “direct inschrijven”. Het proefabonnement vervalt automatisch.

SPO Perform

SPO ontwikkelde samen met toonaangevende pensioenfondsen en aansprekende kennispartijen een innovatieve oplossing om continu leren mogelijk te maken: SPO Perform.
Met dit online leerplatform vindt u op één plek kennis, nieuwe inzichten, actualiteiten en opinies in de vorm van microlearnings. Op elk moment en op elk apparaat met onder andere actuele kennis, nieuwe inzichten en good practices. Daarbij is de leerinhoud, visueel, kort en to the point. Betrouwbare informatie en actuele kennis is zo altijd binnen handbereik en direct toepasbaar in de praktijk.

Meer weten over het leerplatform SPO Perform? Bekijk hier de brochure of bekijk onderstaande introductievideo.

Voor wie

SPO Perform is een innovatief microlearningplatform dat continu leren op elk gewenst moment mogelijk maakt. De beste expertise van binnen en buiten de sector wordt samengebracht op één plek in de vorm van micro learnings. Korte leerervaringen, in de vorm van bijvoorbeeld korte video’s, infographics of checklists, die professionals in de pensioensector dagelijks helpen om hun rol zo goed mogelijk in te vullen.

advies

Advies nodig?

Benieuwd welke opleiding of welk leertraject het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie, ambitie en ervaring? Neemt u dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies van onze ervaren opleidingadviseurs.

Microlearnings

Microlearnings zijn korte leerervaringen in de vorm van bijvoorbeeld video’s, infographics of checklists. Hieronder kunt u alvast enkele microlearnings bekijken.

Basis: Communicatie.
Er zijn drie doelen die je met communicatie kunt nastreven. Annemarie van Hekken licht deze drie doelen toe en gaat in op de vraag: waarom deelnemers actief met pensioen bezig zouden moeten zijn.

Basis: Kostendekkende premie.
Het verschil tussen de feitelijke premie, de zuiver kostendekkende premie en de gedempte kostendekkende premie. Door Daan Kleinloog, Sprenkels en Verschuren.

Visie: Omgekeerd Gemengd Bestuursmodel.
Steeds meer fondsen kiezen voor een Omgekeerd Gemengd Bestuursmodel. Wat houdt dit model in? En hoe ga je in de praktijk om met de dubbelrol die voor de niet-uitvoerende bestuursleden ontstaat? Geraldine Leegwater en Paulien Siegman geven 5 tips voor de NUB-ers.

advies

Advies nodig?

Benieuwd welke opleiding of welk leertraject het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie, ambitie en ervaring? Neemt u dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies van onze ervaren opleidingadviseurs.