Informatie over actuele onderwerpen overzichtelijk in SPO Perform

SPO biedt innovatieve, effectieve én efficiënte leeroplossingen. Omdat u continu wilt blijven leren en optimaal moet presteren. Iedere kans om leren en presteren makkelijker en efficiënter te maken, benutten we voor u.

Met de beste expertise van binnen en buiten de sector samengebracht helpen we pensioenprofessionals dagelijks hun rol zo goed mogelijk in te vullen. Door leren een onderdeel te maken van uw dagelijkse werk wordt kennis relevanter, makkelijker toepasbaar en efficiënter.

Leerpaden

Op SPO Perform vindt u leerpaden. Deze helpen u helpen om op gestructureerde wijze kennis op te doen over een bepaald onderwerp. In een leerpad zijn microlearnings over hetzelfde onderwerp op een logische wijze geordend. Op deze manier vindt u makkelijk en overzichtelijk informatie over actuele onderwerpen.

Leerpaden helpen u met de voorbereiding van interne studiedagen en kennissessies. Iedereen start hiermee op hetzelfde niveau en u kunt de tijd waarin u samenkomt efficiënter en effectiever gebruiken en de nadruk leggen op de verdiepende discussie.

Leerpad: Vermogensbeheer in het Nieuwe Pensioencontract

In het nieuwe pensioencontract zal het vermogensbeheer van het pensioenfonds er anders uit komen te zien. De onderwerpen waarmee u te maken krijgt staan overzichtelijk gebundeld in het leerpad ‘vermogensbeheer in het nieuwe pensioencontract.’

Leerpad: IT-Governance

De sector staat aan de vooravond staat van grote veranderingen. IT is de bepalende factor en kennis van IT, IT trends & IT beveiliging op bestuurlijk niveau is van groot belang. Voor de Leergang IT-Governance zijn verschillende leerpaden ontwikkeld die u ook kunt bekijken zonder de Leergang te volgen. Kom bijvoorbeeld meer te weten over de Basisbegrippen IT of verdiep u in de kansen en bedreigingen van IT en de impact van IT binnen de pensioensector door dit leerpad te volgen.

Meer leerpaden volgen?

Er zijn meer leerpaden ontwikkeld. Als u in SPO Perform met behulp van de zoekbalk zoekt op leerpad dan ontdekt u alle leerpaden.

Heeft u zelf suggesties voor onderwerpen waarover u graag een leerpad ziet? Wij vernemen dit graag. Laat uw suggestie achter via info@spo.nl.

Proefabonnement op SPO Perform

Heeft u nog geen toegang tot SPO Perform? Neem dan nu een proefabonnement en ervaar de mogelijkheden op dit platform.