INZICHT: samen focus op het nieuwe pensioenstelsel

Tijd voor INZICHT!

Met het nieuwe pensioenstelsel komt er veel op u af. Naast alle doorlopende werkzaamheden vragen de ontwikkelingen in onze sector u een beeld te vormen en inzicht te krijgen in de situatie tot en na 2026: de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel.

SPO verbindt kennis met mensen, verbindt begrip aan toepassingen en verbindt alle details zodat u inzicht krijgt in het totaal. We brengen samen focus aan en stellen scherp waar het om gaat. Onafhankelijk en doorgrondend zorgen wij dat u over de juiste kennis en inzichten beschikt om straks goed doordachte en gefundeerde keuzes te maken in het transitieproces naar het nieuwe pensioenstelsel.

INZICHT zorgt dat u de komende jaren in ontwikkeling bent en wij ontwikkelen met u mee. We zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft, dat nieuws behapbaar is en dat u wordt voorbereid op toepassing van vaardigheden en kennis. Zodat u weloverwogen, continu de beste keuzes kunt maken.

INZICHT is het meerjarig leer- en opleidingsprogramma van SPO rondom de introductie van het nieuwe pensioenstelsel. Wij bieden u een compleet programma met: microlearnings, webinars, verdiepende modules en events.