header SPO Perform

Welkom bij SPO Perform, het innovatieve leerplatform voor de pensioensector

Eenvoudig continu leren; het nieuwe normaal voor de dagelijkse bestuurderspraktijk

 

De hoeveelheid informatie in de pensioenwereld neemt exponentieel toe. Dat maakt het steeds lastiger om kennis bij te houden. SPO ontwikkelde samen met toonaangevende pensioenfondsen en aansprekende kennispartijen een innovatieve oplossing: SPO Perform.

SPO Perform is een educatief platform waar u als pensioenfondsbestuurder of pensioenprofessional op één plek kennis, nieuwe inzichten, actualiteiten en opinies in de vorm van microlearnings vindt. Het platform geeft u de flexibiliteit om in te spelen op een specifieke kennisbehoefte waardoor u snel op de hoogte bent van de onderwerpen die op de bestuurstafel liggen.

Voorbeelden microlearnings

Microlearnings zijn korte leerervaringen in de vorm van bijvoorbeeld video’s, infographics of checklists. 

Voordelen SPO Perform

Op SPO Perform bent u in enkele minuten op de hoogte van belangrijke thema’s en onderwerpen als ESG, IORP II, ICT-beleid, big data en toekomstscenario’s. Maak hieronder kennis met de andere voordelen van het platform. 

SPO Perform Live

Afgestemd op wat gebruikers van het leerplatform vragen of laten weten worden er aanvullend jaarlijks vier bijeenkomsten georganiseerd. Het platform en de bijeenkomsten versterken elkaar waardoor permanente educatie nog beter vorm krijgt. Deze bijeenkomsten kunnen met een jaarabonnement of als losse bijeenkomst worden bijgewoond. Lees hier meer over SPO Perform Live.

  • Het programma sluit aan op de interesse van bestuurders, op basis van de gemeten belangstelling voor de onderliggende thema's
  • Per thema kunnen bestuurders aangeven waar verdieping nodig is. Dat biedt de gelegenheid om de juiste invalshoek te kiezen op de bijeenkomst
  • Vragen die tijdens de bijeenkomsten onbeantwoord blijven, krijgen een vervolg op het leerplatform in de vorm van een microlearning.

 

Maak kennis met SPO Perform

Vraag een gratis proefabonnement aan of kies meteen voor één jaar toegang. Onze partners Pensioenfonds KPN, Shell Pensioenfonds (SSPF) en Shell Nederland Pensioenfonds (SNPS), Algemeen Pensioenfonds Unilever Nederland (Progress en Forward), Pensioenfonds Metalektro (PME) gingen u al voor. 

SPO Perform Proefabonnement

Ervaar zes weken de voordelen van deze nieuwe manier van leren en vraag een gratis proefabonnement aan. Het proefabonnement vervalt automatisch. 

Geschikt voor individuele bestuurder, lid verantwoordingsorgaan of medewerker bestuursbureau

Vul hier uw gegevens in

SPO Perform Jaarabonnement (1 jaar toegang)

Een jaar lang toegang tot betrouwbare en actuele kennis in de vorm van microlearnings: korte leerervaringen die u ondersteunen bij uw dagelijkse werk.

Geschikt voor individuele bestuurder, lid verantwoordingsorgaan of medewerker bestuursbureau

Vul hier uw gegevens in

Introductieprijs SPO Perform

De normale prijs voor een jaarabonnement SPO Perform (1 jaar toegang) is € 360 per jaar per persoon, vrij van btw. Voor € 30 per maand heeft u kennis, voorbeelden, inzichten en opinies binnen handbereik.

Tot 1 januari 2021 gelden ter kennismaking speciale introductieprijzen. Het moment van instappen bepaalt de prijs.

  • tot en met 31 december 2019 is de prijs € 10 per maand
  • vanaf 1 januari 2020 tot en met 31 december 2020 is de prijs € 20 per maand
  • vanaf 1 januari 2021 is de prijs € 30 per maand.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en vrij van btw. U sluit een abonnement af voor 1 jaar (12 maanden).

Rekenvoorbeeld
U sluit per 1 mei 2019 een jaarabonnement af

  • U betaalt 8 maanden € 10 per maand (mei tot en met december 2019) en 4 maanden € 20 per maand (januari tot mei 2020). De totaalprijs voor dit jaarabonnement is € 160.
  • Bij verlenging betaalt u voor het volgende abonnementsjaar 8 maanden € 20 per maand (mei tot en met december 2020) en 4 maanden € 30 per maand (januari tot mei 2021). De totaalprijs voor dit jaarabonnement is € 280.

Neem contact met ons op wat het moment van instappen voor de prijs van uw jaarabonnement betekent.

N.B.: Neemt u deel aan het governance leertraject 'Geschikt worden op niveau A' of aan 'Van bestuurlijk Geschikt naar bestuurlijk Ervaren op niveau B' dan heeft u automatisch toegang tot SPO Perform.

Al lid? Log in op SPO Perform

Klik op onderstaande link om in te loggen op SPO Perform. Gebruik daarna uw inloggegevens

Inloggen op SPO Perform

Meer informatie

Vraag vrijblijvend naar onze telefonische uitleg of een presentatie

Vul hier uw gegevens in

Proefabonnement aanvragen

Ervaar zes weken de voordelen van deze nieuwe manier van leren en vraag een gratis proefabonnement aan. Het proefabonnement vervalt automatisch

Vul hier uw gegevens in

Continu leren

Doorlopend leren krijgt met SPO Perform een andere dimensie: van ‘alles onthouden’ naar ‘weten waar kennis en informatie is te vinden’

Afbeelding