header

Intake voor een leertraject op maat

Met de intake kijken we welke kennis en ervaring u al heeft en wat uw (toekomstige) rol binnen het bestuur is. Ook kijken we naar de omvang, complexiteit en ambitie van uw pensioenfonds.

Op basis van deze informatie ontvangt u van ons een voorstel voor een individueel leertraject, dat volledig is afgestemd op uw situatie. U krijgt de leerstof aangeboden die voor u noodzakelijk en relevant is om Geschikt te worden op niveau A of Ervaren te worden op niveau B. Voor onderdelen waarvan u al over voldoende kennis beschikt is een vrijstelling mogelijk.

Uw intake bestaat uit drie onderdelen:

Afbeelding

Voorbereiding online

Om een goed beeld te krijgen van uw achtergrond en kennis start u met een voorbereiding in onze online leeromgeving. Onderdelen van deze voorbereiding zijn:

  • aanleveren van uw cv
  • aanleveren van uw functieprofiel (indien beschikbaar) 
  • scan van kennis op deskundigheidsgebieden
  • competentiemeting
  • toets financiële begrippen
Intakegesprek 

Wij analyseren de ontvangen data en kijken naar uw ambitie en die van uw pensioenfonds. Uw input en onze analyse bespreken we in het intakegesprek. Gezamenlijk bepalen we vervolgens uw persoonlijke leertraject.

Advies individueel leertraject

Op basis van het intakegesprek stellen we samen met u een leertraject vast dat volledig is afgestemd op uw situatie. U ontvangt van dit leertraject een leerovereenkomst. Dit kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken voor het geschiktheidsplan van het pensioenfonds. 

Service 

De intake maakt onderdeel uit van het leertraject Geschikt worden op niveau A en Van Geschikt naar Ervaren op niveau B. We rekenen geen kosten voor het intakegesprek en het advies. 

Direct inschrijven intake Geschikt worden op niveau A

Direct inschrijven intake Van geschikt naar Ervaren op niveau B

 

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer en uw vraag achter. Wij bellen u tijdens kantooruren terug.