Gedeeld besef dat gedragsvalkuilen op de loer liggen, helpt u deze te vermijden

Op het online leerplatform SPO Perform vindt u op één plek kennis, nieuwe inzichten, actualiteiten en opinies in de vorm van microlearnings. Jaap van Dam, docent Vermogensbeheer licht graag één van de microlearning uit:

Jaap van Dam: “In deze korte video gaat Stef Vermeulen in op de verschillende gedragsvalkuilen die er zijn bij bestuurlijke besluitvorming, zowel in het algemeen als in het bijzonder in tijden van crisis. Hij geeft een overzicht van de 5 belangrijkste valkuilen, en geeft helder en goed toepasbaar advies over hoe ze te beperken. Van harte aanbevolen… en ook waardevol om de bestuursvergadering mee te beginnen waarin druk is om onder spanning tot beleidsbeslissingen te komen. Alleen al het gedeelde besef dat deze gedragsvalkuilen op de loer liggen zal u helpen ze te vermijden.”

SPO Perform helpt bij een efficiënte voorbereiding van een bestuursvergaderingen. Bespaar tijd met compacte microlearinings waarmee u op de voor u relevante vergaderthema’s uw kennis actualiseert en verdiept.