SPO ontvangt Innovation en Impact award voor SPO Perform

Wat heeft SPO gemeen met Dell, Worldbank, Danone, Nasscom, Mastercard en Mars?

Allen werken op het platform Edcast met als doel ‘leren naar next level’ te brengen. SPO maakt gebruik van het platform Edcast voor SPO Perform om werken en leren samen te brengen in de pensioensector.

Geweldig dat ons sectorale initiatief dinsdag 12 november op Stanford University door EdCast beloond is met een Innovation & Impact award!

Wat zelfevaluatie en permanente educatie met elkaar van doen hebben?

Een belangrijke invalshoek voor de bestuurlijke zelfevaluatie is het moment van reflectie, terugkijken en ervaringen in de samenwerking beoordelen op effectiviteit, daadkracht en gelegenheid tot ieders inbreng. Evalueren, het woord zegt het al. Maar in hoeverre is er ruimte om naar voren te kijken en de toekomstige ontwikkelingen van buiten naar binnen te halen? Wat komt er het komende jaar of komende jaren van buiten op het fonds af? En wat betekent dat voor het competentieprofiel van het fonds en haar bestuurders? Dat zijn de ingrediƫnten voor het gestructureerd werken aan permanente educatie en het verbinden van leren aan de praktijk, leren in connectie met de echte dingen die er toe doen.

Zo werkt een zelfevaluatie bij SPO. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.