header

Advies op maat

Alle SPO-opleidingen kunnen wij als maatwerk of incompany voor u verzorgen. We gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Bel voor informatie met onze adviseurs Cees Hilkman of Everdine Kronenburg op telefoonnummer (070) 427 66 55. Of stuur een e-mail naar info@spo.nl.

Geschiktheid en vakbekwaamheid vormen voor pensioenfondsen in toenemende mate een strategisch stuurmiddel bij het formuleren en bereiken van hun doelstellingen en ambities. SPO wil een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van die ambities, door organisaties en mensen te ondersteunen en weerbaar te maken. 

We zijn een betrokken partner die nieuwsgierig en met diepgaande kennis van zaken langlopende ondersteuning biedt in ontwikkelingstrajecten. In nauwe samenwerking met organisaties en individuen ontwikkelen we een langetermijnvisie op deskundigheidsbevordering en competentieontwikkeling op alle niveaus. En we ontwerpen de bij die visie passende producten en leergangen die naadloos blijven aansluiten op voortdurend veranderende behoeften. Altijd met passie voor de sector en de mensen die er werken. En altijd met gewaarborgde kwaliteit.

Onze adviseurs helpen u graag bij:

  • het vaststellen en beoordelen van competenties van besturen
  • het opstellen van deskundigheidsplannen
  • het voorbereiden van aankomend bestuurders op het toetsingsgesprek met de toezichthouder
  • het ontwikkelen van opleidingen op maat
  • ondersteuning bij zelfevaluatie

Afbeelding

 

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers

Wilt u met ons in gesprek over de ontwikkeling van geschiktheid en vakbekwaamheid?

Laat uw telefoonnummer achter. Wij bellen u op een voor u geschikt moment. 
Of stuur ons een e-mail: info@spo.nl