header spo algemeen

Welkom bij het nieuwe leerplatform: SPO Perform

Op ons innovatieve leerplatform SPO Perform vindt u kennis, nieuwe inzichten, actualiteiten en opinies in de vorm van microlearnings: korte leerervaringen die u helpen om uw rol als bestuurder zo goed mogelijk uit te oefenen. Het platform is per thema ingericht. U vindt er momenteel interactieve video’s en teksten over Vermogensbeheer en IT in de pensioensector.

Leren op elk gewenst moment

Op SPO Perform vindt u snel en gemakkelijk de expertise die u zoekt. Op elk gewenst moment; wanneer u die kennis nodig heeft. En op elk apparaat: uw pc, laptop, tablet of smartphone.

Direct toepasbaar en actueel

SPO ontwikkelde het platform samen met toonaangevende pensioenfondsen en de beste expertise partijen. U vindt er aan de pensioensector gerelateerde informatie; altijd relevant en up-to-date.

SPO Perform is opgezet volgens de nieuwste leerinzichten. U kunt de opgedane kennis direct toepassen en u onthoudt informatie beter door de korte en interactieve manier van leren.

Log in op SPO Perform

Klik op onderstaande link om in te loggen op het microlearning platform. Gebruik daarna de inloggegevens die u per e-mail ontving.

Inloggen op het platform >>

Voorbeelden microlearnings

SPO Connects

De jubileumeditie van SPO Connects op 7 februari stond in het teken van 'Ontwikkelingen in digitale technologie'. Deelnemers aan de bijeenkomst konden vooraf kennismaken met het platform. Ook vinden zij daar de presentaties.

Inloggen op het platform >>

 

Leren van collega's en peers

U kunt ook reageren op de inhoud of vragen stellen op het platform. Zo helpt u elkaar - collega's en peers - om informatie te vinden en te filteren op relevantie. Weten waar u informatie kunt vinden én informatie delen, is de nieuwe manier van leren.

Voordelen SPO Perform

  • U krijgt vanuit verschillende invalshoeken inhoud in de juiste context aangeboden, waardoor u beter in staat bent om aan de slag te kunnen met de vragen op uw bestuurstafel
  • U raadpleegt de juiste experts en expertise, waar en wanneer u dat nodig heeft, en op elk apparaat
  • U onthoudt informatie beter door de korte en interactieve manier van leren
  • U leert van elkaar, door al samenwerkend te leren.

Proefabonnement aanvragen

Ervaar een maand lang de voordelen van deze nieuwe manier van leren en vraag een proefabonnement aan.

Vul hier uw gegevens in >>

 

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

  Benjamin Franklin

Leren komt naar je toe

Elliott Masie, expert op het gebied van corporate learning is er heel duidelijk in: "We need to bring learning to the people instead of people to the learning." Informatie moet snel en op elk gewenst moment beschikbaar zijn en aansluiten op de specifieke vraag die u op dat moment heeft.

Afbeelding