header spo algemeen

Pensioen Bestuur & Management

Pensioen Bestuur & Management (PBM) en SPO hebben beide als missie om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering en kennisontwikkeling van de pensioensector. Vanuit deze gedachte werken PBM en SPO samen.

Abonnees van PBM ontvangen 5% korting op het cursusgeld van de bestuurdersopleidingen van SPO: de Opleiding Besturen van een (Ondernemings) Pensioenfonds en de modules van de Leergang Besturen van een Pensioenfonds. Deelnemers aan deze opleidingen ontvangen ter kennismaking een gratis exemplaar van Pensioen Bestuur & Management. Wanneer zij aansluitend een jaarabonnement op PBM nemen, ontvangen zij een eenmalige kennismakingskorting van 50% op een jaarabonnement.

Over PBM
Pensioen Bestuur & Management (PBM) is een dynamisch en onafhankelijk platform voor de pensioensector. PBM heeft als doel om bij te dragen aan de verdere professionalisering van de pensioensector en het bevorderen van de deskundigheid.

Hiervoor gebruikt PBM verschillende kanalen, zoals:
• Het magazine Pensioen Bestuur & Management
• Het jaarlijkse PBM Pensioensymposium
• De jaarlijkse uitreiking van de PBM Communicatieprijzen
• De website www.pensioenbestuurenmanagement.nl
• PBM Dossierreeks waarin elk jaar een item diepgaand wordt behandeld

SPO beveelt het Handboek voor Pensioenfondsen van harte aan als praktisch handboek voor pensioenfondsen.

Meer informatie over PBM vindt u op: www.pensioenbestuurenmanagement.nl

Over SPO

SPO is dé partner van de pensioensector bij het op peil brengen en houden van deskundigheid en competenties. Betrokken bij de problematiek van onze opdrachtgevers bieden we oplossingen op alle niveaus. Altijd met passie voor de sector en de mensen die er werken. En altijd met gewaarborgde kwaliteit.

Kwaliteitsborging

Kwaliteit staat voorop bij SPO. Om deze kwaliteit te borgen werken wij met verschillende partijen.

Lees hier meer over onze kwaliteitsborging

De mensen achter SPO