Waar vind ik het lesmateriaal?

Informatie die u nodig heeft voor uw opleiding vindt u in de online leeromgeving op MIJN SPO. Zo bent u per bijeenkomst verzekerd van actuele informatie. U kunt de informatie downloaden op uw laptop of tablet die u meeneemt naar de les.

Als er geen online leeromgeving is gekoppeld aan uw opleiding, dan krijgt u het lesmateriaal toegestuurd. Overige informatie zoals het programma en presentaties kunt u terugvinden in MIJN SPO.

Routebeschrijving SPO

Staat uw vraag er niet bij?

Laat uw telefoonnummer en uw vraag achter. Wij bellen u tijdens kantooruren terug.

Advies

Samen met u kunnen we een traject ontwikkelen om deskundigheid te bevorderen en/of aan te tonen.

Lees verder