header

Wat betekent dit voor jou?

Ben je ook nu al betrokken bij de opleidingen voor bestuurders? Dan zal de vernieuwing van de Governance Leergang zeker van invloed zijn op jouw werkzaamheden. Inhoudelijk worden andere accenten gelegd. Was je bijvoorbeeld betrokken bij de Leergang Besturen van een Pensioenfonds of de Masterclass Besturen van een Pensioenfonds? Dan kun je nu al ingezet worden in leertrajecten op Niveau A.

Online: meer mogelijkheden, meer uitdagingen

Ook speelt de online leeromgeving een belangrijke rol. Je zult merken dat cursisten beter voorbereid aan hun leertraject beginnen. Daar profiteer je van tijdens de klassikale bijeenkomsten. Er komen meer mogelijkheden voor praktijkgericht onderwijs, ook tijdens de klassikale bijeenkomsten.

Jouw rol zal op bepaalde momenten een ander karakter hebben: niet alleen doceren, maar ook begeleiden bij de verwerkingsfase bijvoorbeeld. Je wordt kortom meer manager van het leerproces. Leren wordt voor cursisten minder vrijblijvend. Resultaten worden belangrijker. Dat maakt jouw taak automatisch uitdagender.

Bijpraten in de zomer

Dit voorjaar zijn de eerste modules van het leertraject naar Niveau A gestart. De ervaringen die wij hierbij opdoen, delen wij met de docenten die bij deze onderwerpen betrokken zijn. Wij organiseren voor hen bijeenkomsten waar wij inhoud en opzet uitgebreid toelichten. Daarbij komt vanzelfsprekend de online leeromgeving uitgebreid aan bod.

In oktober starten de modules op Niveau B. Ook hiervoor geldt dat wij de betrokken docenten uitnodigen voor een toelichting. Voor meer informatie kun je nu ook al terecht bij Hannie Davelaar, T:(070) 427 66 55.

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers

SPO Perform

Online leerplatform met betrouwbare en actuele kennis voor de dagelijkse praktijk

Bekijk de mogelijkheden