header

Aanvullende diensten op weg naar geschiktheid

De route naar geschiktheid is breder dan de Governance Leergang. SPO heeft de volgende aanvullende diensten om individuele bestuurders en besturen te begeleiden bij geschikt worden en blijven.

Voorbereiding toetsingsgesprek DNB

Een training op basis van een analyse van de aankomend bestuurder en het beoogde functieprofiel. Een goede voorbereiding vergroot de kans van slagen voor het toetsingsgesprek bij DNB.
Meer informatie

Meester-Gezel

Ervaren bestuurders helpen nieuwkomers hun bestuurlijke competenties ontwikkelen.
Meer informatie

Objectieve externe analyse

(Aankomend) bestuurders die zich inschrijven voor een leertraject in de Governance Leergang, starten met een intake. Deze intake vindt plaats op basis van een eigen beoordeling. Een externe analyse behoort ook tot de mogelijkheden: waar staat een bestuurder ten aanzien van Niveau A en B? Objectieve SPO toetsen geven aan welke kennis en competenties aanwezig zijn en waar lacunes zitten. Deze externe analyse wordt op dit moment nader vormgegeven.

Whitepaper Werken aan geschiktheid

Hoe kan een pensioenfondsbestuur werken aan geschiktheid? Een handig hulpmiddel daarbij is het cyclisch geschiktheidsmodel van SPO, geschreven door Paulien Siegman. Het whitepaper legt uit hoe dit model gebruikt kan worden. De nieuwste editie is aangepast aan de meest recente wet- en regelgeving en de Handreiking geschikt pensioenfondsbestuur.
Hier kun je het whitepaper downloaden.

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers

SPO Perform

Online leerplatform met betrouwbare en actuele kennis voor de dagelijkse praktijk

Bekijk de mogelijkheden