header

Permanente educatie

Permanente educatie is onderdeel van de onderwijskundige visie van SPO. Voor elke fase van iemands carrière biedt SPO passend onderwijs dat aansluit op de beroepsbeelden en op de actualiteit. Na het behalen van een diploma zijn verschillende vervolgroutes mogelijk.

  • Uitbouwen van deskundigheid. Voor het uitbouwen van uw deskundigheid biedt SPO vervolgopleidingen. Op de SPO Opleidingsoverzichten kunt u aflezen wat voor u een logische stap kan zijn.
     
  • Onderhouden van deskundigheid. Het is niet voor iedereen zinvol om een stap omhoog te zetten. Wel is het voor iedere pensioenprofessional noodzakelijk om de verworven kennis bij te houden en dit te kunnen aantonen. Samen met de pensioenuitvoerder ontwikkelde SPO een eigen vorm van permanente educatie:  SPO Permanent 
     
     
  • Actualiteiten voor bestuurders. Speciaal voor pensioenfondsbesturen ontwikkelde SPO het actualiteitenprogramma SPO Connects. In een reeks bijeenkomsten krijgen bestuurders actuele kennis en gereedschappen aangereikt om effectief met nieuwe vraagstukken aan de slag te gaan.

 


 

Examens en toetsing

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer en uw vraag achter. Wij bellen u tijdens kantooruren terug.