header SPO Perform

Welkom bij SPO Perform, het innovatieve leerplatform voor de pensioensector

Eenvoudig continu leren; het nieuwe normaal voor de dagelijkse bestuurderspraktijk

 

De hoeveelheid informatie in de pensioenwereld neemt exponentieel toe. Dat maakt het steeds lastiger om kennis bij te houden. SPO ontwikkelde samen met toonaangevende pensioenfondsen en aansprekende kennispartijen een innovatieve oplossing: SPO Perform.

SPO Perform is een educatief platform waar u als pensioenfondsbestuurder of pensioenprofessional op één plek kennis, nieuwe inzichten, actualiteiten en opinies in de vorm van microlearnings vindt. Het platform geeft u de flexibiliteit om in te spelen op een specifieke kennisbehoefte waardoor u snel op de hoogte bent van de onderwerpen die op de bestuurstafel liggen.

Voorbeelden microlearnings

Microlearnings zijn korte leerervaringen in de vorm van bijvoorbeeld video’s, infographics of checklists. 

Voordelen SPO Perform

Op SPO Perform bent u in enkele minuten op de hoogte van belangrijke thema’s en onderwerpen als ESG, IORP II, ICT-beleid, big data en toekomstscenario’s. Maak hieronder kennis met de andere voordelen van het platform. 

Maak kennis met SPO Perform

Vraag een gratis proefabonnement aan of kies meteen voor één jaar toegang. Onze partners Pensioenfonds KPN, Shell Pensioenfonds (SSPF) en Shell Nederland Pensioenfonds (SNPS), Algemeen Pensioenfonds Unilever Nederland (Progress en Forward), Pensioenfonds Metalektro (PME) gingen u al voor. 

SPO Perform Proefabonnement

Ervaar zes weken de voordelen van deze nieuwe manier van leren en vraag een gratis proefabonnement aan. Het proefabonnement vervalt automatisch. 

Geschikt voor individuele bestuurder, lid verantwoordingsorgaan of medewerker bestuursbureau

Vul hier uw gegevens in

SPO Perform Jaarabonnement (1 jaar toegang)

Een jaar lang toegang tot betrouwbare en actuele kennis in de vorm van microlearnings: korte leerervaringen die u ondersteunen in uw dagelijkse rol. 

Geschikt voor individuele bestuurder, lid verantwoordingsorgaan of medewerker bestuursbureau

Normale prijs € 360 per jaar per professional vrij van btw; voor € 30 per maand kennis, voorbeelden, inzichten en opinies binnen handbereik.

Introductieprijs: het eerste jaar € 120 per jaar per professional; dit komt neer op een prijs van € 10 per maand per professional.

Vul hier uw gegevens in

Al lid? Log in op SPO Perform

Klik op onderstaande link om in te loggen op SPO Perform. Gebruik daarna uw inloggegevens

Inloggen op SPO Perform

Meer informatie

Vraag vrijblijvend naar onze telefonische uitleg of een presentatie

Vul hier uw gegevens in

Proefabonnement aanvragen

Ervaar zes weken de voordelen van deze nieuwe manier van leren en vraag een gratis proefabonnement aan. Het proefabonnement vervalt automatisch

Vul hier uw gegevens in

Continu leren

Continu leren krijgt met SPO Perform een andere dimensie: van ‘alles onthouden’ naar ‘weten waar kennis en informatie is te vinden’

Afbeelding