header

SPO draait door, maar dan online!

Laatste aanpassing: do 14 mei 14:55u

De wereldwijde verspreiding en het indammen van het coronavirus heeft grote impact op de maatschappij. De overheid heeft diverse maatregelen genomen, hierdoor kunnen klassikale bijeenkomsten op locatie niet doorgaan zoals we dat gewend zijn. Vrijwel alle opleidingen en docenten in Nederland en elders in de wereld staan momenteel voor de vraag hoe hun onderwijs te continueren. Gelukkig zijn er veel positieve verhalen over hoe docenten het online doceren oppakken. Om de governance-opleidingen niet volledig stil te laten vallen en pensioenfondsen continuïteit te bieden, draait SPO de komende maanden online door.

In het overzicht hieronder ziet u wat dit betekent voor onze programma's en welke geplande bijeenkomsten een online invulling krijgen.

De manier waarop de inhoud didactisch wordt overgebracht passen we aan aan de online leersetting. Zo kan het zijn dat u lesonderdelen, anders dan gebruikelijk, in de week voorafgaand aan de online lesdag(en) aangeboden krijgt in de vorm van video’s. Het kan ook betekenen dat de online lesdagen zelf iets korter worden. Houdt de originele lesdagen gereserveerd in uw agenda.

Afbeelding

Wij vertrouwen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie. Heeft u naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen? Neemt u dan contact op met ons klantteam T: 070 427 66 55 of E: info@spo.nl