Header Webinar IORP II

Webinar Corona en pensioenfondsen

Hoe gaan pensioenfondsen om met de impact van het coronavirus?
De wereldwijde verspreiding van het coronavirus en het indammen hiervan heeft grote impact op de maatschappij en heeft ook de pensioensector in haar greep. De actuele situatie leidt tot veel vragen.

Voor leden van SPO Perform bieden wij de mogelijkheid om webinars rond het thema 'Corona en pensioenfondsen' bij te wonen. In deze webinars beantwoorden experts uit de sector vragen over het coronavirus en de impact dat dit heeft op de sector en/of jouw pensioenfonds. Ook bestaat de gelegenheid om van gedachten te wisselen met de experts, collega-pensioenfondsbestuurders, leden van verantwoordingsorganen en andere belanghebbenden over specifieke vragen met betrekking tot jouw pensioenfonds. De webinars bieden de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen en zodoende van elkaar te leren.

Het volgende webinar staat gepland op vrijdag 17 maart om 14.30. Het thema van dit webinar zal afhangen van de vragen die we graag van jou ontvangen.

Aanmelden

Het volgende webinar staat gepland op vrijdag 17 maart om 14.30. Het thema van dit webinar zal afhangen van de vragen die we graag van jou ontvangen.

Het webinar is te volgen via SPO Perform en de deelname is gratis voor leden. Ook delen we de opname na afloop via SPO Perform. 

Meld je aan en laat je vraag achter

Eerdere webinars

Op vrijdag 27 maart, organiseerde SPO het webinar 'Pensioenfondsbestuur & coronacrisis'. De uitvraag die tevoren via het netwerk van SPO werd gedaan leverde meer dan 50 vragen op. De vragen werden tijdens het webinar - op hoofdlijnen - in drie clusters besproken: de impact van de crisis op pensioen- en premieaspecten (1), op het vermogensbeheer (2) en op de communicatie (3). Login op SPO Perform en kijk hier het webinar terug.

Tijdens het tweede webinar werd ingegaan op welke wijze en met welke inhoudelijke boodschap kan het pensioenfondsbestuur deelnemers en eventuele andere stakeholders optimaal informeren, geruststellen tijdens de crisis. Login op SPO Perform en kijk hier het webinar terug.

Nog geen abonnement op SPO Perform

Meld je hier aan voor een proefabonnement. Vermeld in de opmerkingen dat je graag deelneemt aan de webinars 'Corona en pensioenfondsen'

Vraag een proefabonnement aan

SPO Perform

Leren wanneer u kennis nodig heeft

Innovatief leerplatform met actuele themagerichte microlearnings

Bekijk de mogelijkheden