header

SPO Perform Live

Exclusief voor bestuurders

Het zijn woelige jaren voor de pensioensector. Ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Veel van die ontwikkelingen raken bestuurders direct in hun rol. Vanuit uw verantwoordelijkheid als bestuurder is het van belang dat u in korte tijd kunt meepraten over deze ontwikkelingen. SPO biedt hiervoor SPO Perform Live aan. SPO Perform Live helpt pensioenfondsbestuurders snel aan te sluiten op de actualiteit.

SPO Perform Live vormt een uitbreiding op het bestaande gecertificeerde opleidingsaanbod van SPO voor bestuurders van pensioenfondsen en is een aanvulling op de activiteiten van de Pensioenfederatie.

Voedt het denken van bestuurders

In een serie bijeenkomsten krijgen bestuurders actuele kennis en gereedschappen aangereikt om snel en effectief met een nieuw vraagstuk aan de slag te gaan. Aan het woord komen wetenschappers, specialisten, beleidsmakers en bestuurders. Ervaringen worden gedeeld, best practices krijgen een podium en voor debat is alle ruimte. Pasklare antwoorden worden niet gegeven, maar het denken wordt gevoed.

Onafhankelijk en actueel

SPO Perform Live is exclusief voor bestuurders en directeuren van pensioenfondsen die aangesloten willen zijn op actuele ontwikkelingen. Om de bijeenkomsten te kunnen bijwonen, abonneert u zich als bestuur op SPO Perform Live. Het abonnement biedt exclusief toegang tot maximaal vier bijeenkomsten (maar minimaal drie) per jaar. Per bijeenkomst kunnen twee bestuursleden van het aangesloten pensioenfonds deelnemen. Het bestuur bepaalt zelf voor welke bestuurder de bijeenkomst interessant is aan de hand van het thema. De thema's sluiten aan op de actualiteit en worden daarom uiterlijk drie weken van tevoren bekend gemaakt.

Aanvullende informatie

Abonnement

De kosten voor een jaarabonnement zijn € 2.280 per kalenderjaar. Wilt u een abonnement afsluiten op SPO Perform Live? Vul dan hier uw gegevens in. De losse prijs om een bijeenkomst te kunnen bijwonen is € 570 per bestuurder. Genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Integratie SPO Perform Live met SPO Perform

De bijeenkomsten van SPO Perform Live (voorheen SPO Connects) en SPO Perform, het innovatieve leerplatform voor de pensioensector, zijn geïntegreerd tot één logisch geheel. 

De invalshoeken van de thema's van SPO Perform Live zijn afgestemd op wat gebruikers van het leerplatform vragen of laten weten. Het platform en de bijeenkomsten versterken elkaar waardoor permanente educatie nog beter vorm krijgt. 

Voordelen integratie
  • Het programma van de bijeenkomsten sluit voortaan nog beter aan op de interesse van bestuurders, op basis van de gemeten belangstelling voor de onderliggende thema's
  • Per thema kunnen bestuurders aangeven waar verdieping nodig is. Dat biedt de gelegenheid om de juiste invalshoek te kiezen op de bijeenkomst
  • Vragen die tijdens de bijeenkomsten onbeantwoord blijven, krijgen een vervolg op het leerplatform in de vorm van een microlearning.

Heeft u belangstelling voor het afsluiten van een jaarabonnement op het leerplatform SPO Perform in combinatie met een jaarabonnement op de bijeenkomsten van SPO Perform Live? Bel of mail ons dan gerust: (070) 427 66 55 of info@spo.nl. Onze adviseurs helpen u graag.

SPO Perform Live

Exclusief voor bestuurders die snel willen aansluiten op de actualiteit

Eerstvolgende bijeenkomst

Datum:

Woensdag 11 maart 

Thema:

Beleggen in niet-beursgenoteerde leningen/private debt 

Meer informatie en aanmelden

Bijeenkomsten
SPO Perform Live

SPO Perform

Online leerplatform met betrouwbare en actuele kennis voor de dagelijkse praktijk

Bekijk de mogelijkheden