header

7 februari 2018 - Ontwikkelingen in digitale technologie

We kunnen er niet omheen: razendsnelle ontwikkelingen in digitale technologie raken ook de pensioensector. Hoe kunnen we gebruik maken van deze ontwikkelingen en met digitale technologie de dienstverlening aan onze deelnemers verbeteren? Kunnen nieuwe technologische ontwikkelingen ons bijvoorbeeld helpen bij de overgang naar een nieuw pensioencontract?

Hoogste tijd voor SPO Connects om het licht te laten schijnen op de stand van zaken. Bovendien staan we stil bij wat digitale technologie voor u persoonlijk betekent. Wat is uw rol bij het toepassen van technologische trends en hoe zorgt u ervoor dat u uit de enorme overload aan data de juiste kennis vergaart?

En niet te vergeten: u staat voor de uitdaging om de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te implementeren in uw bestuursprocessen. De technologie wordt nu ingeregeld in de sector, maar wat doet u bij incidenten?

Op al die onderwerpen en vragen zoomt SPO Connects op 7 februari in. Op een manier die u van SPO Connects gewend bent: zonder pasklare antwoorden, maar mét stof tot nadenken.
U leert van best practices en krijgt deze middag vanuit diverse invalshoeken nieuwe inzichten en praktische handvatten aangereikt.

Optimale voorbereiding SPO Connects

Op het innovatieve leerplatform van SPO vindt u actuele themagerichte microlearnings over IT en Vermogensbeheer 

Bijeenkomsten
SPO Perform Live

SPO Perform Live

Exclusief voor bestuurders die snel willen aansluiten op de actualiteit

Eerstvolgende bijeenkomst

Datum:

Woensdag 10 juni 

Thema:

IT-Infrastructuur, -strategie & -innovatie

Meer informatie en aanmelden