header

SPO draait door, maar dan online!

Vrijwel alle opleidingen en docenten in Nederland en elders in de wereld staan momenteel voor de vraag hoe hun onderwijs te continueren. Gelukkig zijn er veel positieve verhalen over hoe docenten het online doceren oppakken. Wij doen er in deze uitzonderlijke tijd alles aan om hieraan samen met onze docenten een succesvolle draai te geven. Om de governance-opleidingen niet volledig stil te laten vallen en pensioenfondsen continuïteit te bieden, draait SPO de komende maanden online door en laten wij de geplande groepen zoveel mogelijk online doorgaan. 

We houden u op de hoogte!

Lees meer over onze aanpak

Leertrajecten voor pensioenfondsen

Permanent werken aan geschiktheid voor bestuurders, (mede-)beleidsbepalers en leden van het verantwoordingsorgaan

De pensioensector is meer dan ooit in beweging. Verandering is kort gezegd de enige constante in het werkveld van pensioenfondsen. Dat vraagt om weerbare en wendbare bestuurders, beleidsbepalers en interne toezichthouders. SPO helpt u daarbij. Al meer dan 25 jaar. Vanuit onze oorsprong kennen we het speelveld en de spelers als geen ander. We weten wat u drijft én waarvan u wakker ligt. Daarom ontwikkelen we programma's op het gebied van opleiding en permanente geschiktheid die op maat gesneden zijn. Waardoor u gesterkt blijft in het uitoefenen van uw taak: zorgen voor een zo goed mogelijk pensioen voor uw deelnemers. 

Ik ben pensioenfondsbestuurder

Ik ben lid van een verantwoordingsorgaan

 Leertrajecten pensioenfondsbesturen  Leertrajecten verantwoordingsorganen

Onze verbinding met de praktijk zorgt ervoor dat onze opleidingstrajecten altijd de directe link met de praktijk bevatten. Direct toepasbare kennis en vaardigheden, daar draait het om. In onze maatwerkprogramma’s gaat het zelfs om de praktijk van uw eigen fonds of organisatie.