header

Grip houden in deze bijzondere tijd


SPO helpt u hierbij met learnings en webinars die inspelen op de actualiteit.

De coronacrisis is geen reden om uw leerambities op een lager pitje te zetten. Sterker nog, dit zou juist wel eens een uitgelezen periode kunnen zijn om te investeren in uw ontwikkeling: als bestuurder, lid van het verantwoordingsorgaan of medewerker in de pensioenuitvoering. Aan SPO zal het niet liggen, SPO draai namelijk online door!

Lees meer over wat SPO te bieden heeft

Leertrajecten voor pensioenfondsen

Permanent werken aan geschiktheid voor bestuurders, (mede-)beleidsbepalers en leden van het verantwoordingsorgaan

De pensioensector is meer dan ooit in beweging. Verandering is kort gezegd de enige constante in het werkveld van pensioenfondsen. Dat vraagt om weerbare en wendbare bestuurders, beleidsbepalers en interne toezichthouders. SPO helpt u daarbij. Al meer dan 25 jaar. Vanuit onze oorsprong kennen we het speelveld en de spelers als geen ander. We weten wat u drijft én waarvan u wakker ligt. Daarom ontwikkelen we programma's op het gebied van opleiding en permanente geschiktheid die op maat gesneden zijn. Waardoor u gesterkt blijft in het uitoefenen van uw taak: zorgen voor een zo goed mogelijk pensioen voor uw deelnemers. 

Ik ben pensioenfondsbestuurder

Ik ben lid van een verantwoordingsorgaan

 Leertrajecten pensioenfondsbesturen  Leertrajecten verantwoordingsorganen

Onze verbinding met de praktijk zorgt ervoor dat onze opleidingstrajecten altijd de directe link met de praktijk bevatten. Direct toepasbare kennis en vaardigheden, daar draait het om. In onze maatwerkprogramma’s gaat het zelfs om de praktijk van uw eigen fonds of organisatie.