header

SPO Permanent

Fris uw kennis op

Als medewerker in de pensioenuitvoering kent u de pensioenregelingen van uw klanten als uw broekzak. U heeft veel pensioenkennis en bent in het bezit van de juiste diploma’s. Toch moet het pensioenfonds of de uitvoerder waar u werkt regelmatig bewijzen dat u en uw collega’s de vereiste kennis en vaardigheden hebben en blijven houden. Dat wordt steeds belangrijker.

Hoe zorgt u ervoor dat u aan die eis voldoet? SPO heeft het antwoord en ontwikkelde samen met pensioenuitvoerders een eigen vorm van permanente educatie: SPO Permanent. Met SPO Permanent frist u uw kennis op en krijgt u informatie over actuele pensioenontwikkelingen.

U zet deze doorlopende educatie in als u uw vakkennis op het gewenste eindniveau heeft gebracht. Afhankelijk van het eindniveau volgt u SPO Permanent voor Medewerker collectieve pensioenen of SPO Permanent voor Pensioenspecialist collectieve pensioenen.

Uw eigen leerroute online
U gaat zelfstandig aan de slag in een online leeromgeving. Gewoon vanaf uw werkplek; op het werk of thuis. Iedereen volgt zijn eigen leerroute: u oefent alleen met leerstof die u nog onvoldoende beheerst. Vanzelfsprekend begeleidt een docent u online tijdens het leertraject.

U sluit het leertraject af met een toets. Als u deze eindtoets voldoende maakt, krijgt u een certificaat. Daarmee toont u aan dat u voldoende deskundig bent. 

De stappen die u volgt

  1. Kick-off bijeenkomst: u krijgt uitleg over het SPO Permanent-traject en leert hoe de online leeromgeving werkt.
  2. Permanent leren: u gaat aan de slag met de lesstof in de online leeromgeving. U krijgt daarbij online ondersteuning van een docent.
  3. Voorbereidingsbijeenkomst Permanent Toetsen: u bereidt zich voor op de eindtoets en krijgt de mogelijkheid vragen te stellen.
  4. Permanent toetsen: u sluit het leerprogramma af met een eindtoets. Als u deze toets voldoende maakt, ontvangt u een certificaat waarmee u uw deskundigheid aantoont.

U wilt meer informatie
Meer weten over SPO Permanent? Bel of mail met onze adviseurs: (070) 427 66 55 of info@spo.nl

Examens en toetsing

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer en uw vraag achter. Wij bellen u tijdens kantooruren terug.