header

Blijven leren en ontwikkelen

Op het speelveld waarop pensioenfondsen en pensioenuitvoerders opereren, komen tal van ontwikkelingen als een brandpunt samen. De pensioensector is meer dan ooit in beweging. Het continu ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden stelt u in staat om tijdig en adequaat om te gaan met deze veranderende omstandigheden en uw werk als pensioenfondsbestuurder of pensioenprofessional zo goed mogelijk te doen. Blijven werken aan uw geschiktheid en vakbekwaamheid is dan een vanzelfsprekende zaak. 

Werken aan geschiktheid

Richting geven op onbekend en onvoorspelbaar terrein vraagt leiderschap, moed en visie. Bovendien wilt u voldoen aan de steeds strengere eisen van De Nederlandsche Bank. Werken aan geschiktheid bij SPO betekent altijd een leertraject op maat. Meer informatie over Leertrajecten voor pensioenfondsen vindt u hier.

Aandacht voor Permanent Geschikt

Met trainingen, masterprogramma's en actualiteitenprogramma's houdt u uw kennis op peil en blijft u uw kennis, vaardigheden en professioneel gedrag ontwikkelen. Meer informatie over Permanent Geschikt leest u hier.

SPO Connects: actualiteiten voor bestuurders

Speciaal voor pensioenfondsbesturen ontwikkelde SPO het actualiteitenprogramma SPO Connects. In een reeks bijeenkomsten krijgen bestuurders actuele kennis en gereedschappen aangereikt om effectief met nieuwe vraagstukken aan de slag te gaan.

Werken aan vakbekwaamheid

Een pensioensector die meer dan ooit in beweging is, vraagt om weerbare en wendbare pensioenspecialisten en pensioenadviseurs die vakbekwaam zijn én willen blijven. SPO helpt u graag. Onze Leertrajecten uitvoeren en adviseren hebben altijd een rechtstreekse link met de praktijk, zodat u kennis en vaardigheden direct kunt toepassen.  

Met SPO Permanent uw kennis opfrissen

U bent in het bezit van de juiste diploma's om uw werk goed te kunnen doen. Toch moet uw werkgever regelmatig bewijzen dat u de vereiste kennis en vaardigheden heeft en blijft houden. SPO ontwikkelde samen met pensioenuitvoerders een vorm van continue educatie: SPO Permanent. U frist uw kennis op en krijgt informatie over actuele pensioenontwikkelingen. U zet deze doorlopende educatie in als u uw vakkennis op het gewenste eindniveau heeft gebracht.  

Praktijk de beste leerschool

Bij SPO zijn we ervan overtuigd dat de praktijk de beste leerschool biedt: leren doen we vooral door kennis toe te passen in de praktijk van het dagelijks werk. Daarom hebben onze opleidingstrajecten altijd een directe link met de praktijk. In onze maatwerkprogramma's gaat het zelfs om de praktijk van uw eigen fonds of organisatie.  

Plezier in leren

Bovendien maakt een brede mix van leermiddelen met verschillende werkvormen het plezierig om te leren. Zo maakt online leren, een eigentijdse manier van leren en ontwikkelen, vaak onderdeel uit van het leerprogramma. 

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer en uw vraag achter. Wij bellen u tijdens kantooruren terug.