Online leren op elk gewenst moment

Met de juiste informatie, op het juiste niveau, onafhankelijk, toegespitst op de problematiek in onze sector en gepersonaliseerd op ieders behoefte.

Als contentpartner meewerken aan onze gezamenlijke droom

Meer dan ooit zijn bestuurders op zoek naar kennis, nieuwe inzichten over specifieke onderwerpen of actualiteiten om met een bepaald vraagstuk aan de slag te gaan. Als expert organisatie wilt u graag deze bestuurders met uw expertise hierbij helpen. Hierbij is het van belang dat uw expertise op elk gewenst moment zichtbaar is en direct toepasbaar is. Als contentpartner deelt u uw expertise en draagt u bij aan het geschiktheidsniveau van de pensioensector.

Onbegrensde leermogelijkheden

Ons nieuwe online platform biedt een onbegrensde wereld van leermogelijkheden. Met enkele klikken vinden bestuurders en professionals wat zij echt nodig hebben.

Een platform met interactieve content die snel en op elk gewenst moment beschikbaar is en aansluit op specifieke vragen die op de bestuurstafel liggen. Een bestuurder of pensioen professional stelt zelf de ideale mix aan leermiddelen samen om zijn of haar rol in het pensioenfonds optimaal te vervullen. Naast content heeft men toegang tot experts en peers om tot de beste resultaten te komen. 

 

Samengevat: unieke mogelijkheden voor uw organisatie

  • Er is geen ander platform dat op deze innovatieve wijze invulling geeft aan het continu leren. Deelnemen geeft u een voorsprong.
  • De mogelijkheid om uw expertise te delen met uw doelgroep en uw netwerk uit te breiden.
  • Toonaangevende pensioenfondsen zijn betrokken als launching partner en geven waardevolle inzichten in content wensen en hoe functionaliteit en content optimaal samenkomen.

Wat gaan we samen doen

Samen met onze contentpartners werken we thematisch aan goede educatieve content. Onze contentpartners kunnen zelf content creëren of maken gebruik van de productie ondersteuning die SPO biedt.

Thema vermogensbeheer
We zijn gestart met het thema vermogensbeheer. Op het gebied van vermogensbeheer werken we nu al samen met: Cardano, Sprenkels & Verschuren en VBA.

Actualiteiten
Netspar en de Pensioenfederatie werken aan content op het gebied van actualiteiten. 

Vanaf september starten we met de ontwikkeling voor content op het gebied van risicomanagement.

In onderstaande tijdlijn kunt u zien hoe het samenwerkingstraject eruit ziet naast uiteraard de persoonlijke contactmomenten

Inspiratie voor te ontwikkelen content

Bij interactieve content kunt u denken aan vele mogelijkheden. Afhankelijk van het onderwerp en het leerdoel wordt er gezocht naar een vorm die de inhoud kan versterken. Hierbij kunt u onder andere denken aan een interaciteve video, animatie, infographic, checklist of tijdlijn

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat er in de tussentijd wellicht vragen zijn. Neem contact op via (070) 427 66 55 dan helpen we u graag.