header

Trainen voor een goed gesprek met de toezichthouder

Een effectief en plezierig gesprek met de toezichthouder. Dat kan met een uniek programma van SPO: 'In gesprek met de toezichthouder; trainen voor een goed resultaat’. Kruip eens in de huid van de toezichthouder en krijg een beter inzicht in het handelen en de aanpak van de toezichthouder. 

Goede voorbereiding het halve werk

Vroeg of laat krijgt elke pensioenfondsbestuurder of beleidsbepaler ermee te maken: een uitnodiging voor een gesprek met de toezichthouder. Voor de meesten van u is het voeren van zo’n gesprek geen dagelijkse kost. Ook verschilt de aard en aanleiding per gesprek. Reden te meer om u goed voor te bereiden.

De toezichthouder bereidt zich goed voor op het gesprek en verwacht dat u dat ook doet. Hoe beter u weet wat de ander drijft en hoe beter uw inzicht in elkaars werkwijze, taken en rollen, hoe beter u elkaar begrijpt. Wederzijds begrip en respect maken het gesprek een stuk plezieriger én effectiever.

Na het volgen van deze eendaagse training komt u goed beslagen ten ijs in het gesprek. U bent een gelijkwaardige en serieuze gesprekspartner voor de toezichthouder, wat de doeltreffendheid van het gesprek ten goede komt. Daarmee draagt u direct bij aan het optimaal uitoefenen van uw taak: effectief besturen! 

De training maakt onderdeel uit van het programma Permanent geschikt, dat speciaal is ontwikkeld voor pensioenfondsbestuurders. Meer informatie over de training 'In gesprek met de toezichthouder' en inschrijven

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers