header

Themabijeenkomst Pensioenfederatie voor verantwoordingsorganen

SPO verzorgt onderdeel 'Regie houden met een goede jaarplanning'

De Pensioenfederatie organiseert speciaal voor leden van verantwoordingsorganen in 2019 drie themabijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op woensdagmiddag 27 maart. 

Een goede jaarplanning en gestructureerde werkprocessen helpen leden van het verantwoordingsorgaan regie te houden in hun rol. SPO vertelt die middag welke stappen nodig zijn om een goede jaarplanning te maken. Andere sprekers zijn Achmea Pensioenservices en Pensioenfonds Horeca & Catering.
Ook op de themabijeenkomsten van de Pensioenfederatie in september en november neemt SPO leden van het verantwoordingsorgaan mee in het maken van de vertaalslag naar te praktijk.

Blijf bij met SPO Perform
Neemt u als lid van het verantwoordingsorgaan dit jaar deel aan een van de drie themabijeenkomsten van de Pensioenfederatie dan krijgt u na elke bijeenkomst tijdelijk en kosteloos toegang tot SPO Perform, het online leerplatform voor de pensioensector. Na de bijeenkomst vindt u hier verdieping op de thema's en geven docenten u praktische tips die aansluiten op het behandelde thema. Met korte video's, infographics of checklisten bent u binnen enkele minuten op de hoogte.

Het programma van de themabijeenkomst vindt u hier. Aanmelden kan op de website van de Pensioenfederatie via dit aanmeldformulier. Wees er snel bij: de mogelijkheid tot aanmelden sluit 19 maart om 12.00 uur.

 

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers