SPO draait door, maar dan online!

De overheid heeft diverse maatregelen genomen met betrekking tot de coronacrisis. De wereldwijde verspreiding van het coronavirus en het indammen hiervan heeft grote impact op de maatschappij en heeft ook de klassikale opleidingen van SPO in haar greep. Als gevolg van deze maatregelen kunnen tot 1 juni de klassikale lesdagen op locatie niet doorgaan zoals we dat gewend zijn.

Vrijwel alle opleidingen en docenten in Nederland en elders in de wereld staan momenteel voor de vraag hoe hun onderwijs te continueren. Gelukkig zijn er veel positieve verhalen over hoe docenten het online doceren oppakken. Wij doen er in deze uitzonderlijke tijd alles aan om hieraan samen met onze docenten en cursisten een succesvolle draai te geven. Om de governance-opleidingen niet volledig stil te laten vallen en pensioenfondsen continuïteit te bieden, draait SPO de komende maanden online door en laten wij de geplande groepen zoveel mogelijk digitaal doorgaan.

Opleidingsdagen tot 6 april
Deelnemers aan modules met lesdagen gepland tot 6 april hebben een e-mailbericht ontvangen dat deze lesdagen verplaatst worden naar een later moment dit (voor-)jaar. De nieuwe data communiceren wij zodra deze bekend zijn.

Opleidingsdagen na 6 april – juni
In principe gaan de lesdagen in april, mei en juni volgens planning door, maar dan online en onder voorbehoud van nieuwe overheidsmaatregelen. Houd u hiervoor de originele lesdagen gereserveerd in uw agenda.

U kunt zich nog steeds inschrijven voor de modules. U vindt de opleidingen die online doorgang vinden hier.

Online lessen volgen
We streven ernaar om de lesonderdelen online te laten plaatsvinden. De manier waarop de inhoud didactisch wordt overgebracht, wordt daarbij aangepast, omdat we ons ervan bewust zijn dat men in een online leersetting een kortere aandachtspanne heeft dan in een groepssetting. Momenteel bekijken wij hoe het programma hierop optimaal kan worden aangepast. Zo kan het zijn dat u lesonderdelen, anders dan gebruikelijk, in de week voorafgaand aan de online lesdag(en) aangeboden krijgt in de vorm van aanvullende video’s. Het kan ook betekenen dat de online lesdagen zelf iets korter worden. De aanpassingen in het programma ontvangt u op korte termijn.  

Vanaf juni
Voor cursisten die een opleiding volgen waarvan de lesdagen vanaf juni staan ingepland, geldt: houd de dagen gereserveerd in uw agenda en wacht nader bericht af.

Wij vertrouwen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie. Heeft u naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen? Neemt u dan contact op met ons klantteam T: 070 427 66 55 of E: info@spo.nl