Samen focus op het nieuwe pensioenstelsel met INZICHT


In de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel is het kabinet aan de slag met een wetsvoorstel om de Pensioenwet aan te passen. Als de Tweede en Eerste kamer hiermee instemmen, gaat de nieuwe Pensioenwet in. De verwachting is dat de nieuwe regels voor pensioen ingaan vanaf januari 2022.

INZICHT in het wetsvoorstel hervorming Pensioenstelsel
Op donderdag 7 januari van 14.30 – 15.30 uur organiseert SPO samen met Van Doorne N.V. een webinar over de inhoud van het wetsvoorstel voor de hervorming van het pensioenstelsel.

Pensioenfondsbestuurder en SPO-adviseur Ron Harmsen gaat in gesprek met pensioenrechtadvocaten mr. Jorn de Bruin en mr. Sijbren Kuiper over het nieuwe wetsvoorstel. We bespreken het wetsvoorstel, u verneemt de eerste reacties en bevindingen en er is gelegenheid tot het stellen van vragen aan deze pensioenrechtspecialisten.

Voor wie
Het webinar is interessant voor iedereen in de sector die betrokken is bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel:

  • CAO-onderhandelaars van werkgevers en vakbonden
  • Pensioenfondsbestuurders
  • Leden van verantwoordings- en belanghebbendenorganen
  • leden van Raden van Toezicht
  • medewerkers van bestuursbureau’s en uitvoeringsorganisaties

INZICHT leer- en opleidingsprogramma
Dit webinar maakt deel uit van het totale INZICHT programma. INZICHT is het meerjarig leer- en opleidingsprogramma van SPO in de transitie naar een nieuw pensioenstelsel. 

Continu in ontwikkeling
SPO verbindt kennis met mensen, verbindt begrip aan toepassing en verbindt alle details… zodat u, inzicht krijgt in het totale plaatje. We brengen samen focus aan, stellen scherp waar het om gaat, onafhankelijk en doorgrondend. Met INZICHT bent u ook de komende jaren continu in ontwikkeling. Wij  zorgen dat u op de hoogte blijft, dat nieuwe kennis behapbaar blijft en dat u goed wordt voorbereid op de transitie.

Meer informatie en aanmelden kan hier.