header

Nieuwe leerlijn voor Verantwoordingsorganen

Het verantwoordingsorgaan heeft een belangrijke adviserende- en controlerende taak. Om het handelen van het bestuur te kunnen beoordelen en een goede gesprekspartner te zijn is het belangrijk dat leden van het verantwoordingsorgaan goed zijn voorbereid op hun rol. SPO helpt hen hierbij met een nieuwe leerlijn.
 

Leerlijn voor Verantwoordingsorganen
Een nieuw leertraject specifiek voor leden van het verantwoordingsorgaan met de volgende onderdelen:

Fundament voor verantwoordingsorganen - start 4 november
De opleiding voor (aspirant-) leden van het verantwoordingsorgaan reikt kennis en vaardigheden aan voor het adviseren en controleren van het bestuursbeleid. Deelnemers leren zich de nieuwe rol snel eigen te maken en maken hiermee een goede start in het verantwoordingsorgaan.

Geschikt worden op Niveau A – start doorlopend
Steeds meer leden van het verantwoordingsorgaan hebben de ambitie om geschikt te worden op Niveau A. Voor inhoudelijke verdieping volgen zij modules van het leertraject Geschikt worden op Niveau A. Een leertraject op maat dat aan de hand van een intake volledig wordt afgestemd op de situatie en ambitie van de deelnemer.

Eigen pensioenfonds staat centraal
Het leren kennen en doorgronden van het eigen pensioenfonds staat in het leertraject steeds centraal. Daarbij zorgt een brede mix aan leermiddelen, online en klassikaal, voor een optimaal leerrendement.
Meer informatie 

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers