header

Masterprogramma Vermogensbeheer

TIAS en SPO bieden gezamenlijk een uniek Masterprogramma Vermogensbeheer. Met deze doorlopende serie Masterclasses investeren fondsbestuurders in hun permanente geschiktheid. In 4 Masterclasses per jaar komt het hele beleggingsproces aan bod. Van het vormgeven van beleid tot en met de implementatie en uitvoering ervan. 

Reflecteren op aanpak en nieuwe inzichten

Het Masterprogramma Vermogensbeheer behandelt de steeds complexer wordende vraagstukken op het gebied van vermogensbeheer. Deze vraagstukken op de bestuurstafel vragen van pensioenfondsbestuurders verdieping van kennis, maar vooral verdieping van inzicht in de materie. Met het volgen van het programma blijven bestuurders in staat om te reflecteren op de strategie van het fonds en de aanpak van het beleggingsproces. 

Thema's van de Masterclasses zijn: Balansrisicomanagement, Beleggingsbeleid, Uitvoering risico en beleggingsbeleid, en Governance en organisatie. Het doorlopende programma bestaat uit 4 sessies per jaar. Desgewenst is een sessie ook los te volgen. U leest hier meer over het Masterprogramma Vermogensbeheer

 

 

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers