header

Mark de Wijs wint PensioenPro / FD award voor uitzonderlijke bijdrage aan de sector

Op het jaarlijkse pensioencongres van het vakblad PensioenPro en het Financieele Dagblad is SPO-directeur Mark de Wijs onderscheiden met de prijs voor "uitzonderlijke bijdrage aan de sector". Mark is ruim 16 jaar directeur van SPO.

De jury roemde de rol van SPO als opleidingsinstituut van en voor de pensioensector, in een tijdperk waarin het speelveld voor pensioenfondsen en pensioenuitvoerders voortdurend in beweging is.

Mark de Wijs: "Ik ben waanzinnig trots op de erkenning die de jury uitspreekt voor ons werk. Deze prijs brengt heel duidelijk tot uitdrukking dat onze sector het belang van leren en ontwikkeling goed op het netvlies heeft. Dat is superbelangrijk omdat deze tijd meer dan ooit lerend vermogen van ons vraagt om de uitdagingen van vandaag en morgen te lijf te gaan. 
Ook ben ik trots op de mensen achter SPO: medewerkers, docenten, bestuur en raad van advies. Zij hebben SPO gezamenlijk opgebouwd tot wat het nu is. Al onze docenten brengen de praktijk van hun dagelijks werk in onze lesprogramma's. Dat maakt dat we echt van én voor de sector zijn."

Lees meer over: Visie op leren

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers