header

Lancering Atlas Governance Pensioenfondsen

Minister Koolmees ontvangt Atlas Governance Pensioenfondsen op 4 april 2019

Minister Wouter Koolmees van SZW krijgt op donderdag 4 april 2019 tijdens een speciaal congres het eerste exemplaar van de Atlas Governance Pensioenfondsen overhandigd. Andere sprekers zijn Shaktie Rambaran Mishre, Gisella van Vollenhoven, Peter Robertson en Winnie Sorgdrager, onder leiding van Mieke Groenewegen. Het programma leest u hier.

De Atlas Governance Pensioenfondsen is de opvolger van de Toolkit Governance Pensioenfondsen uit 2014 en is gericht op bestuur, toezicht en verantwoording van pensioenfondsen. De Atlas heeft als doel brede ondersteuning te geven aan de pensioensector en haakt aan op wetgeving en bestaande en nieuw in te richten digitale kennisbanken en trainingspraktijken. 

De Atlas bestaat uit een integraal geheel van drukwerk en een online versie en sluit aan op nieuwe innovatieve leerplatformen zoals SPO Perform van SPO en de Governance Kennisbank van Nationaal Register.

Direct aanmelden

De kosten voor deelname bedragen per persoon € 150 excl. btw. Uiteraard is een exemplaar van de Atlas bij deze prijs inbegrepen. Aanmelden kan via deze link.

De Atlas Governance Pensioenfondsen komt tot stand dankzij de samenwerking van APG, Van Doorne, Mila Hoekstra, Kempen Capital Management, Mazars, Nationaal Register, Pensioenfederatie, SPO, Sprenkels & Verschuren en Vereniging Intern Toezicht Pensioensector.

Lees meer over: Governance

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers