header

Kennisreflector vernieuwd én op niveau A

De Kennisreflector is geheel vernieuwd. Al jaren ondersteunt de Kennisreflector pensioenfondsbesturen als onafhankelijk meetinstrument bij het individueel en collectief in kaart brengen van deskundigheid. De meting is nu verder uitgebreid en geactualiseerd.

Gedegen toetsing op niveau A
Met behulp van 140 vragen worden alle deskundigheidsgebieden van niveau A grondig getoetst. Met de vernieuwde Kennisreflector meet u het fundament van deskundigheid op niveau A.

Input en inzicht
De Kennisreflector biedt u belangrijke input voor uw geschiktheidsplan. De uitkomst geeft u inzicht in de individuele opleidingsbehoefte. Zo weet u waar u staat en wat u nog te doen heeft. Ook is de Kennisreflector een effectief hulpmiddel bij de selectie van nieuwe bestuurders.

Startpunt voor zelfevaluatie
In combinatie met een persoonlijk ontwikkelgesprek met onze adviseur vormt de Kennisreflector het ideale vertrekpunt voor een zelfevaluatie van uw bestuur. Op individuele basis leidt dit tot een persoonlijk ontwikkelplan. Op collectief niveau maken we hiermee voor u inzichtelijk welke geschiktheidslacunes collectief spelen.
Meer informatie

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers