Grip houden in deze bijzondere tijd

Continu in ontwikkeling

Het onderwijs in Nederland is omgeschakeld naar online leren. Dat geldt ook voor SPO! Met sterke bandbreedtes, goede tooling én flexibele docenten & SPO collega’s zijn we in staat om continuïteit te bieden naar alle pensioenfondsen en uitvoeringsorganisaties.

SPO realiseert de modules in een online, didactische setting met ruimte voor veel interactie en casuïstiek vanuit de eigen praktijk.

Daarnaast zijn aanvullende video’s ontwikkeld welke te bekijken zijn wanneer het u uitkomt. SPO waarborgt uw gewenste niveau, of het nou A, B of B+ is.

Vanaf april vinden de modules online plaats. De reacties van zowel deelnemers als docent zijn positief en de algemene conclusie is dat het online bijwonen van een module een uitstekend alternatief is nu fysieke bijeenkomsten geen optie zijn.
De lesdagen gaan door volgens planning. maar dan online en onder voorbehoud van overheidsmaatregelen. Houdt u hiervoor de originele lesdagen gereserveerd in uw agenda.

Voor cursisten die een opleiding volgen waarvan de lesdagen vanaf augustus staan ingepland, geldt: houd de dagen gereserveerd in uw agenda en wacht nader bericht af. We kijken met de opleidingslocatie, Woudschoten, hoe we met de opleidingen passend vorm kunnen geven aan de 1,5 meter voorschriften.

Inschrijven voor modules

U kunt zich nog steeds inschrijven voor de modules. U vindt de opleidingskalender hier.

Ook in deze tijd gaan wij voor een optimale leerervaring voor u. Heeft u naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen? Neemt u dan contact op T: 070 427 66 55 of E: info@spo.nl