header

Grip houden in deze bijzondere tijd

Digitale transformatie


Het onderwijs in Nederland is in staat om snel om te schakelen naar online. Dat geldt ook voor SPO! Met sterke bandbreedtes, goede tooling én flexibele docenten & SPO collega’s zijn we in staat om continuïteit te bieden naar alle pensioenfondsen en uitvoeringsorganisaties.

De coronacrisis is geen reden om uw leerambities op een lager pitje te zetten. Sterker nog, dit zou juist wel eens een uitgelezen periode kunnen zijn om te investeren in uw ontwikkeling: als bestuurder, lid van het verantwoordingsorgaan of medewerker in de pensioenuitvoering. Aan SPO zal het niet liggen, SPO draai namelijk online door!
 


Ook in deze tijd kunt u zich continu blijven ontwikkelen

Om pensioenfondsen continuïteit te bieden en voortgang te houden in het geschikt worden of blijven als bestuurder, laten wij de geplande groepen zoveel mogelijk digitaal doorgaan.
SPO realiseert de modules in een online, didactische setting met ruimte voor veel interactie en casuïstiek vanuit de eigen praktijk.

Daarnaast zijn aanvullende video’s ontwikkeld welke te bekijken zijn wanneer het u uitkomt. SPO waarborgt ook nu uw gewenste niveau, of het nou A, B of B+ is.

Inmiddels hebben diverse modules plaatsgevonden. De reacties van zowel deelnemers als docent zijn positief en de algemene conclusie is dat het online bijwonen van een module een uitstekend alternatief is nu fysieke bijeenkomsten even geen optie zijn.
De lesdagen gaan door volgens planning. maar dan online en onder voorbehoud van overheidsmaatregelen. Houdt u hiervoor de originele lesdagen gereserveerd in uw agenda.

Voor cursisten die een opleiding volgen waarvan de lesdagen vanaf juni staan ingepland, geldt: houd de dagen gereserveerd in uw agenda en wacht nader bericht af. We bereiden ons voor op de 1,5m economie en kijken met de opleidingslocatie, Woudschoten, hoe we daar met de opleidingen passend vorm aan kunnen geven.

Inschrijven voor modules
U kunt zich nog steeds inschrijven voor de modules. U vindt de opleidingenkalender hier.


Handvatten tijdens coronacrisis
 

De afgelopen weken bent u waarschijnlijk druk bezig geweest om een weg te vinden in het thuiswerken. Hopelijk heeft u de komende periode meer tijd voor reflectie en leren.
SPO helpt u hierbij met learnings en webinars die inspelen op de actualiteit.

Met SPO Perform heeft u op elk moment actuele kennis, nieuwe inzichten en good practices tot uw beschikking. Daarbij is de leerinhoud visueel, kort en to the point en direct toepasbaar in de praktijk.

Webinars
SPO organiseert webinars met actuele thema’s die u en de pensioensector helpen een weg te vinden tijdens de coronacrisis.

Wilt u deelnemen aan de webinars en daarnaast altijd actuele en onafhankelijke kennis binnen handbereik hebben? Meldt u dan nu aan voor een (proef)abonnement op SPO Perform.

Ook in deze tijd gaan wij voor een optimale leerervaring voor u. Heeft u naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen? Neemt u dan contact op T: 070 427 66 55 of E: info@spo.nl

Lees meer over: corona Governance uitvoering

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers