header

Finance in Transitie van start op Nyenrode

Voor bestuurders die vorm willen geven aan MVB-beleid

Bent u op zoek naar meer houvast bij de strategievorming en implementatie van lange termijn waardencreatie in de dynamiek die de financiële sector kenmerkt? Nyenrode Business Universiteit heeft nog enkele plaatsen beschikbaar voor hun programma Finance in Transitie.

Voor bestuurders van pensioenfondsen, banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen ontwikkelde Nyenrode een executive programma dat financials helpt hun rol als ‘enabler’ van hun klanten en relaties in te vullen. Zodat zij met inspiratie, kennis, kunde en kapitaal bijdragen aan de nieuwe economie: fossielvrij, circulair, inclusief. Het programma is strategisch én persoonlijk van aard en gaat onder meer uit van de Sustainable Development Goals.

Thema’s

  • Dag 1 – WHY: hier ligt het accent op stewardship, met een theoretische basis van meervoudige waardecreatie en het markttransformatiemodel
  • Dag 2 - HOW: hier ligt het accent op enterpreneurship, de verbinding tussen theorie en praktijk van zowel financiële als niet-financiële ondernemingen
  • Dag 3 – WHAT: hier ligt het accent op leadership. Welke interne en externe randvoorwaarden zijn nodig voor het succesvol realiseren van de eigen strategische innovatie.

 Lees meer over deze opleiding op www.nyenrode.nl/fit

Lees meer over: MVB

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers