header

Besturen vanuit je kracht begint met inzicht in je eigen kwaliteiten en valkuilen

Besturen van een pensioenfonds vraagt om meer dan alleen inhoudelijk bezig zijn met de pensioenmaterie. U maakt onderdeel uit van een groep bestuurders met verschillende achtergronden en kwaliteiten. Hoe zorgt u er nu voor dat u in deze dynamiek het beste uit uzelf en het bestuur blijft halen?  

Inzicht in de eigen kwaliteiten en valkuilen is een belangrijke eerste stap voor iedere bestuurder. Vanuit dit inzicht kunt u sterk ontwikkelde competenties doeltreffend in zetten. Daarnaast kunt u gericht werken aan uw persoonlijke uitdagingen.

SPO maakt gebruik van een vernieuwde methode voor het in kaart brengen van uw competentieprofiel. Met dit profiel kunt u gericht aan de slag met een persoonlijk ontwikkelprogramma op maat. Deze methode maakt vanaf eind maart onderdeel uit van de intake van onze opleidingen. Uiteraard kunt u zich hier ook apart voor aanmelden.

Ervaar het nu zelf en meldt u aan voor een gratis persoonlijke analyse. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Bekijkt u vooral ook ons vernieuwde aanbod van ontwikkelprogramma’s. Zoals de training Voorzittersvaardigheden met startdatum 29 juni.