header

Besturen vanuit je kracht begint met inzicht in je eigen kwaliteiten en valkuilen

Besturen van een pensioenfonds vraagt om meer dan alleen inhoudelijk bezig zijn met de pensioenmaterie. U maakt onderdeel uit van een groep bestuurders met verschillende achtergronden en kwaliteiten. Hoe zorgt u er nu voor dat u in deze dynamiek het beste uit uzelf en het bestuur blijft halen?  

Inzicht in de eigen kwaliteiten en valkuilen is een belangrijke eerste stap voor iedere bestuurder. Vanuit dit inzicht kunt u sterk ontwikkelde competenties doeltreffend in zetten. Daarnaast kunt u gericht werken aan uw persoonlijke uitdagingen.

SPO maakt gebruik van een vernieuwde methode voor het in kaart brengen van uw competentieprofiel. Met dit profiel kunt u gericht aan de slag met een persoonlijk ontwikkelprogramma op maat. Deze methode maakt vanaf eind maart onderdeel uit van de intake van onze opleidingen. Uiteraard kunt u zich hier ook apart voor aanmelden.

Ervaar het nu zelf en meldt u aan voor een gratis persoonlijke analyse. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Bekijkt u vooral ook ons vernieuwde aanbod van ontwikkelprogramma’s. Zoals de training Voorzittersvaardigheden met startdatum 29 juni. 

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers