header

Lesmateriaal voortaan alleen beschikbaar in online leeromgeving

In het vervolg kunnen docenten en cursisten het opleidingsmateriaal van SPO alleen in de online leeromgeving van Mijn SPO vinden. De ervaring leert dat steeds minder cursisten gebruik maken van hand outs en hun laptop of tablet meenemen naar de les. Bovendien dragen we door minder papier en inkt te gebruiken ons steentje bij aan een duurzame leefwereld.

De keuze om geen hand outs meer uit te reiken, sluit aan bij de onderwijskundige visie van SPO. Leren gebeurt vooral in de praktijk van het dagelijkse werk of door interactie en samenwerking met anderen. Het ‘oude’ leren in formele opleidingen vervult steeds meer een beperkte rol.

Het is misschien even wennen voor iedereen, maar we verwachten dat de overgang van papieren hand outs naar het online beschikbaar stellen van lesmateriaal soepel zal verlopen. Laat ons weten waar je knelpunten ervaart, dan helpen we je die op te lossen. Overigens kan SPO besluiten om in uitzonderingssituaties of bij maatwerk wél hand outs beschikbaar te stellen.

Het je vragen over deze verandering. Bel dan met 070 – 427 66 55 of mail met Gaby Mol of Michèlle Reus

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers