header

Succesvolle lancering boek ‘Beheren van pensioenvermogen’

Tijdens een seminar op 8 september lanceerden SPO en VBA gezamenlijk het boek ‘Beheren van pensioenvermogen. Praktische handvatten bij moeilijke keuzes aan de bestuurstafel’.

Keynote speakers op het seminar waren Jean Frijns en Alfred Slager. Jean Frijns deelde zijn visie over de stand van zaken vijf jaar na verschijning van het rapport Beleggingsbeleid en Risicobeheer Pensioenfondsen van de Commissie Frijns. Over het boek zei hij het volgende: “Dit is een goed boek, want het heeft als centraal uitgangspunt dat bestuurders hun eigen verantwoordelijkheid hebben én moeten nemen.”

Alfred Slager ging in zijn verhaal in op beleggingsdebatten. “Een aantal debatten blijft al jarenlang hardnekkig terugkeren op de bestuurstafel. En dat is niet voor niks. Waarom zijn die debatten zo ‘hardnekkig’? Wat maakt ze belangrijk? En wat kun je er als bestuurder mee? Dit boek geeft antwoord op die vragen.”

Guus Wouters had vervolgens de eer het eerste exemplaar te overhandigen aan Anna Grebenchtchikova van CNV Jongeren en aspirant bestuurder van PMA.

Lees meer over het boek ‘Beheren van pensioenvermogen’

Onze Cases

Lees de ervaringen van onze klanten

Bekijk onze cases

Onze Whitepapers

Bekijk onze whitepapers en lees meer over onze visie op geschiktheid

Bekijk onze whitepapers