Leren op elk gewenst moment

Met de juiste informatie, op het juiste niveau, onafhankelijk, toegespitst op de problematiek in onze sector en gepersonaliseerd op ieders behoefte.

Ons nieuwe online platform biedt een onbegrensde wereld van leermogelijkheden. Met enkele klikken vinden bestuurders en professionals wat zij echt nodig hebben. Interactieve en onafhankelijke content die op elk gewenst moment naadloos aansluit op specifieke vragen die op de bestuurstafel liggen.

Een bestuurder of pensioenprofessional stelt zelf de ideale mix aan leermiddelen samen om zijn of haar rol in het pensioenfonds optimaal te vervullen. Naast content heeft men toegang tot experts en peers om tot de beste resultaten te komen.

Ondersteun als launching partner

Als launching partner helpt u ons best practises, actualiteit en verdieping te bieden in het online platform. Uw inzichten en advies stellen ons in staat de juiste content te creëren én op de juiste manier aan te bieden. Hiermee leveren we samen een unieke bijdrage aan professionals en bestuurders die werken aan hun permanente geschiktheid en vakbekwaamheid.

Samengevat: unieke mogelijkheden voor uw organisatie:

  • Er is geen ander platform dat op deze innovatieve wijze invulling geeft aan het continu leren. Als Launching partner bent u in de unieke gelegenheid om uw wensen te laten vertalen naar content en functionaliteiten in het platform.
  • U komt in contact met Content partners met diepgaande en specifieke kennis over thema's die voor u relevant zijn.
  • U draagt bij aan innovatie in onze sectordoor uw deelname aan deze voor de sector nieuwe manier van leren.

 

Wat we samen gaan doen

In de komende maanden tot 1 januari is de fase waarin we het platform en de content gaan ontwikkelen samen met de launchingpartners in de vorm van een stuurgroep. De content wordt thematisch ontwikkeld. De focus ligt in eerste instantie op het thema vermogensbeheer. In de stuurgroep bepalen we vervolgens gezamenlijk de vervolgthema's. Het streven is om vanaf 1 januari het platform gereed te hebben voor een bredere uitrol in de pensioensector.

Concreet betekent dit voor launchingpartners:

  • Periodiek de functionaliteiten en de content op het platform testen.
  • Bijwonen van stuurgroep bijeenkomsten om feedback en wensen aan te geven.
  • Na de lancering bijwonen van stuurgroep bijeenkomsten voor doorontwikkeling van diensten op het gebied van continu leren.

In onderstaande tijdlijn kunt u de planning over de maanden zien naast uiteraard de persoonlijke contactmomenten.

Tijdlijn

Meer informatie of deelnemen als launchingpartner

Neem contact op via (070) 427 66 55 of mail naar info@spo.nl