Interesseformulier programma
'APF als passende oplossing?'

Interesse in programma APF als passende oplossing? (1/2)

Overweegt u een overstap naar een APF? Voordat u een juiste afweging kunt maken, komt er nogal wat om de hoek kijken. Het programma helpt u met het in kaart brengen van de voor- en nadelen. U krijgt antwoord op tal van vragen en handvatten aangereikt voor een eventuele vervolgstap.

Er zijn nog geen data gepland voor dit programma. Op basis van de interesse organiseert SPO één of meerdere programmadagen. Heeft u interesse? Vul dan onderstaand uw gegevens in. Wij nemen contact met u op.

 

Even geduld a.u.b.

SPO draait door,
maar dan online!

Vrijwel alle opleidingen en docenten in Nederland en elders in de wereld staan momenteel voor de vraag hoe hun onderwijs te continueren. Gelukkig zijn er veel positieve verhalen over hoe docenten het online doceren oppakken. Wij doen er in deze uitzonderlijke tijd alles aan om hieraan samen met onze docenten een succesvolle draai te geven. Om de governance-opleidingen niet volledig stil te laten vallen en pensioenfondsen continuïteit te bieden, draait SPO de komende maanden online door. De geplande bijeenkomsten vinden zo veel mogelijk digitaal plaats. 

We houden u op de hoogte!

Lees meer over onze aanpak

Kalender

Leertrajecten voor pensioenfonds- 
bestuurders en leden van het verantwoordingsorgaan

Bekijk kalender

SPO Perform

Leren wanneer u kennis nodig heeft

Innovatief leerplatform met actuele themagerichte microlearnings

Bekijk de mogelijkheden

Nieuw