header examens

Houdbaarheid diploma

Wat is een diploma nog waard in een pensioenwereld die zo sterk in verandering is? Dat is een terechte vraag. Voor pensioenfondsen en uitvoeringsorganisaties wordt het dan ook steeds belangrijker om ervoor te zorgen dat pensioenprofessionals - op alle niveaus - over de vereiste deskundigheid beschikken. SPO kan daar op verschillende manieren een bijdrage aan leveren.

Toetsen van deskundigheid

SPO Examens & Toetsing beheert en ontwikkelt verscheidene instrumenten om kennis, inzicht, vaardigheden en competenties te toetsen. Zowel van medewerkers als van bestuurders. Voorbeelden hiervan zijn de Kennisreflector en de Competentiereflector die SPO al voor pensioenfondsbesturen heeft ontwikkeld.

Leven Lang Leren

Leven Lang Leren is onderdeel van onze visie. Voor elke fase van iemands carrière biedt SPO passend onderwijs dat aansluit op de beroepsbeelden en uiteraard de actualiteit. Na het behalen van een diploma zijn er verschillende vervolgroutes mogelijk. Met Leven Lang Leren kan deskundigheid van pensioenmedewerkers en -specialisten doorlopend worden onderhouden en aangetoond. Hiermee wordt de waarde van SPO-diploma’s verlengd en behouden.

Voor meer informatie over deskundigheidstoetsing en Leven Lang Leren kunt u terecht bij onze adviseurs. T: 070 - 427 66 55